Ponuka vzorových modulov ekonomických predmetov za účelom lepšieho uplatnenia sa absolventov so záujmom o súkromné podnikanie Pedagogická fakulta, Rímskokatolícka Cyrilometodská bohoslovecká fakulta a Evanjelická bohoslovecká fakulta Univerzity Komenského v Bratislave - Litomerický, Juraj
Navrhované moduly ekonomických predmetov pre absolventov neekonomických študijných odborov vybraných fakúlt, ktorí majú záujem o súkromné podnikanie.