Štruktúra stredísk cestovného ruchu na Slovensku - Michálková, Anna, 1968-
Výsledky sekundárneho prieskumu vo vybraných strediskách cestovného ruchu na Slovensku. Štruktúra mestských a kúpeľných stredísk cestovného ruchu (2013). Strediská cestovného ruchu podľa regiónov. Počet návštevníkov v regiónoch. Počet prenocovaní návštevníkov v regiónoch.