Potreba ekonomického vzdelávania a podnikateľských zručností na základe výsledkov empirického výskumu u lekárov vykonávajúcich súkromnú prax - Matulčíková, Marta, 1964-
Rozvoj podnikateľských zručností u absolventov študijných programov všeobecné a zubné lekárstvo pre zvládnutie podnikania v súvislosti s výkonom súkromnej lekárskej praxe.