Zmeny v dokumentačnej povinnosti pre transferové oceňovanie v roku 2015 - Slivková, Dana
Vymedzenie rozsahu a obsahu dokumentačnej povinnosti pre transferové oceňovane podľa legislatívneho rámca platného pre zdaňovacie obdobie začínajúce najskôr 1. januára 2015.