Nové trendy vo vývoji wellness - Mrkvová, Katarína
Rast poskytovateľov wellness pobytov. Zdravá dovolenka a zdravé hotely. Návrat do prírody. Autentická ajurvéda a iné staroveké metódy. Bezbariérový prístup. Fitnes - významná súčasť wellness. Zameranie sa na mužov. Aromaterapia. Akvaparky a termálne kúpaliská. Mobilné wellness a sociálne siete.