Nové usmernenie k obsahu dokumentácie transferového oceňovania - Balco, Tomáš
Ministerstvo financií Slovenskej republiky vydalo nové usmernenie o určení obsahu dokumentácie podľa ust. § 18 ods. 1 zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. Usmernenie č. MF/011491/2015-724, ktoré bolo vydané dňa 14. mája 2015 a nahrádza predchádzajúce usmernenie č. MF/8120/2014-721, ktoré bolo vydané 20. augusta 2014. Nové usmernenie je účinné pre zdaňovacie obdobie začínajúce po 1. januári 2015.