Ekonomika Slovenska v roku 2014, vybrané vzťahy a výsledky - Strážovská, Helena
Základné makroekonomické tendencie. Hrubý domáci produkt. Cenový vývoj a deflátory. Demografia a trh práce. Sociálne fondy a zabezpečenie. Štruktúra výdavkov zdravotného poistenia. Štruktúra výdavkov Sociálnej poisťovne. Produkcia tovarov a služieb. Organizačná štruktúra slovenského hospodárstva v r. 2014.