Možnosti efektívneho rozvoja startupov na Slovensku - Zorkóciová, Otília, 1954-
Charakteristika start-upov. Kľúčové faktory úspechu start-upov. Efektívna podpora start-upov s dôrazom na podmienky v Slovenskej republike. Dôležité funkcie start-upov. Príbehy najúspešnejších start-upov na Slovensku.