Vplyv zmien spotrebiteľských preferencií na modifikácie podnikateľských stratégií poisťovacích subjektov pôsobiacich na vybraných trhoch krajín EÚ v období prebiehajúcej recesie - Zorkóciová, Otília, 1954-
Funkcie a význam poisťovníctva. Reálne dosahy finančnej krízy na poistný sektor krajín Európskej únie. Zmeny spotrebiteľských preferencií v období recesie a ich vplyv na podnikateľské stratégie poisťovacích subjektov.