[Zahraničnoobchodné vzťahy EÚ s vybranými tretími krajinami III (Južná Kórea, Kanada, Ukrajina, Rusko)] - Vargová, Andrea
Recenzia na monografiu autoriek E. Kašťákovej a V. Ružekovej, ktoré sa pokúsili priniesť kompletný obraz o aktuálnom stave a vývoji zahraničnoobchodných vzťahov EÚ s vybranými krajinami.