Vybrané přístupy k měření národní konkurenceschopnosti:výsledky zemí V4 v letech 2007–2014 - Nečadová, Marta
Pojem národná konkurencieschopnosť. Dôvody pre hodnotenie konkurencieschopnosti na národnej úrovni. Možné prístupy merania konkurencie na národnej úrovni.