Verný a pravdivý obraz: zamyslenie sa nad prístupom k zobrazeniu skutočností v účtovnej závierke z pozície účtovníctva a audítorstva - Maděra, František
Analýza a posúdenie problematiky vymedzenia zásady "verného a pravdivého obrazu" v podvojnom účtovníctve, ktorou sa zabezpečuje cieľ účtovníctva.