Dopad regulace provizí na obchod s životním pojištěním - metoda nabídkové elasticity - Šindelář, Jiří
Rozdelenie úloh medzi poistnými sprostredkovateľmi a poisťovňami. Metóda kalkulácie toho, ako by realizácia návrhu poisťovní zasiahla nový obchod so životným poistením. Modelový výpočet.