Srovnávače jakožto další prodejní kanál ve finančním světě - Sobková, Martina
Porovnávanie finančných a bankových produktov prostredníctvom porovnávacích portálov. Možnosti priameho nákupu produktov medzi portálom a finančnou inštitúciou. Konkurencieschopnosť finančného trhu.