<The> Boundary of the public sector in national accounts versus IPSAS - Dabbicco, Giovanna
Klasifikácia podnikateľských subjektov a hranica medzi súkromnými a verejnými otázkami v národných účtoch/GFS (govenment finance statistics). Špecifická klasifikácia podľa ISPAS. Rozdiely medzi IPSAS a ESA (European System of Accounting)/GFS a rozsah vykazovania.