Nebezpečná Big Data? Ne, reálný a stále osvícenější svět - Doležal, Pavel
Dôveryhodnosť a významnosť postavenia bánk spočíva v ich predpokladanej ochrane osobných údajov a bezpečnosti dát. Využitie "veľkých" dát a dynamika rozvoja digitalizácie. Životnosť, anonymnosť a likvidácia dát.