Risk of unemployment and earnings levels by Socio-Economic Group - Introduction of ESeG Classification - Holý, Dalibor
Ukazovateľ Risk of Unemployment zostavený z Labour Force Survey. Structure of Earnings Survey využitý za účelom kalkulácie úrovne zárobku. Klasifikácia ESeG.