R&D výdaje v ČR a v SR – analýza změn v letech 2005-13 - Nečadová, Marta
Komparatívna analýza zmien v R&D výdavkov v podnikateľkom sektore, v spracovateľskom priemysle a v high-tech spracovateľskom priemysle. Komparácia umožňuje identifikáciu spoločných a rozdielných vývojových tendecií v odvetviach kľúčových pre konkurencieschopnosť obidvoch ekonomík.