Princípy rozpočtového procesu verejnej správy na Slovensku a v Nemecku - Bukovová, Sylvia, 1959-
Charakteristika verejnej správy. Subsektory verejnej správy. Rozpočet verejnej správy. Príjmy a výdavky štátneho rozpočtu. Rozpočtové zásady. Rozpočtové zásady v Nemecku. Komparácia rozpočtových zásad v SR a SRN.