Controlling zodpovedného podnikania podnikov nového inštitucionalizmu - Dubcová, Gabriela, 1968-
Nový inštitucionalizmus. Kontroling zodpovedného podnikania – základný nástroj riadenia zodpovedného podnikania v podnikoch verejnej správy. Nástroje kontrolingu zodpovedného podnikania/správania. Alternatívy metód kontrolingu zodpovedného podnikania. Výhody a nevýhody kontrolingu zodpovedného podnikania.