Členenie a alokácia rizík v projektoch verejno-súkromného partnerstva - Grisáková, Nora, 1978-
Modely verejno-súkromného partnerstva. Členenie rizika v projektoch verejno-súkromného partnerstva. Riziká na makro, mezo a mikro úrovni. Proces alokácie rizík v PPP projektoch. Riziká v rôznych fázach PPP projektu.