Vysporiadanie vynálezov vytvorených v trvalom pracovnom pomere vo verejnom sektore - Kardoš, Peter
Základná charakteristika vynálezov a patentov. Vynálezy vytvorené v zamestnaneckom pomere vo verejnom sektore. Odmena zamestnancom (pôvodcom vynálezov) za vynálezy. Výpočet odmeny pôvodcom vynálezov.