Ekonomika verejného obstarávania - Kissová, Jana, 1979-
Definovanie verejného obstarávania a s ním súvisiacich pojmov. Posúdenie transparentnosti a aktuálneho stavu vo verejnom obstarávaní. Vyhodnotenie verejného obstarávania podľa predmetu zákaziek, počtu postupov a obstarávacích subjektov za rok 2013. Elektronické trhovisko – zmena v rámci verejného obstarávania.