Fiškálna politika a fiškálna nerovnováha - Križan, Martin
Realizácia fiškálnej politiky. Expanzívna a reštriktívna fiškálna politika. Fiškálna politika verzus rozpočtová politika. Aktívny a pasívny rozpočtový deficit. Vývoj štátneho rozpočtu v SR od 2010 až do 2016. Verejný dlh. Vývoj hrubého a čistého dlhu od roku 2010.