Predzmluvné informačné povinnosti po novom - Petruľák, Martin
S nadchádzajúcou reguláciou Solvency II sa spája aj nová úprava informačných povinností poisťovne. Spolu so zákonom o poisťovníctve bola schválená novela Občianského zákonníka, ktorej cieľom bolo zosúladiť informačné povinnosti s požiadavkami novej smernice.