Bádateľ v pravdepodobnosti Christiaan Huygens (1629-1695) - Littvová, Zuzana
Využívanie teórie pravdepodobnosti v poistnej teórii. Christiaan Huygens , holandský fyzik a matematik, ktorého poznatky sa využívajú v poistnej teórii a praxi.