Nadbytočnosť zamestnanca pri neakceptovaní skráteného úväzku - Beracka, Ondrej
Nadbytočnosť ako inštitút pracovného práva. Organizačná zmena a nadbytočnosť zamestnanca. Praktické využitie v bežnom chode spoločnosti. Príklady z praxe.