Péče o zdraví lidí zvýší image firmy a motivaci - Kazdová, Alena
Úspešné firmy vedia, že zdraví zamestnanci podávajú vyšší výkon a majú minimálne problémy s chorobnosťou. Celoštátna aktivita v Čechách - súťaž Podnik podporujúci zdravie. Úloha zmluvného lekára. Od vitamínov k analýze zdravotných rizík. Peniaze vložené do zdravia sa vracajú. Vyváženie osobného a pracovného života. Zdravé stravovanie a šport. Ako znížiť úrazovosť a chorobnosť. Pitný režim aj lekárska pohotovosť.