Role atraktivního lídra v politickém marketingu - Kejhová, Hana
Stále viac šéfov a majiteľov firiem sa zapája do verejného života, pretože chcú zmeniť svet okolo seba. Nie každý sa môže oprieť o veľkú politickú stranu. Čo majú robiť tí, ktorí nie sú etablovaní pod silnou značkou a nedisponujú miliónmi. Ako postupovať, aby boli zvolení. Americké a české voľby sa zásadne líšia. Boj o voliča sa presúva na sociálne siete. Aké sú alternatívy k drahým kampaniam.