Finančná kondícia a veľkosť obce ako dopad decentralizácie - Žárska, Elena, 1955-
Finančná kondícia a dopad decentralizácie. Udržateľnosť rozvoja a veľkosť obce v kapitálových príjmoch a výdavkoch. Hodnotenie finančnej kondície obce.