Kľúčové determinanty pôsobenia obce ako aktéra regionálneho rozvoja - Gecíková, Ivana
Identifikácia spôsobov, akými obce aktívne participujú na regionálnom rozvoji. Prehľad kompetencií obce súvisiacich so zabezpečením regionálneho rozvoja. Kľúčové determinanty pôsobenia obce ako aktéra regionálneho rozvoja.