Metódy komparácie krajín z hľadiska inovácií - Brezina, Ivan, ml
Prezentácia kvantitatívnych metód, ktoré sú vhodné na komparáciu inovačných aktivít vo všeobecnosti. Problémy vyhodnocovania viacerých variantov riešia metódy triedy PROMETHEE.