Úloha privatizácie v procese transformácie ekonomiky Slovenskej republiky - Darmo, Ľubomír, 1984-
Transformácia a privatizácia v krajinách V4. Úloha privatizácie pri transformácii ekonomiky Slovenskej republiky. Prílev zahraničného kapitálu do Slovenskej republiky, špecifiká.