Vytváranie systému včasného varovania pred krízou v škole - Bieleszová, Dušana
Vytvárenie systémov včasnej signalizácie a prijímanie spätnej väzby ako prevencie pred negatívnymi javmi, ktoré hrozia nielen školám "bojujúcim" o počet žiakov, ale aj úspešným a zdanlivo "stabilným".