Whistleblowing a jeho ochrana v kontexte práva na slobodu prejavu vo vybranej judikatúre Európskeho súdu pre ľudské práva - Puškárová, Eva
K právnej úpravy povinosti mlčanlivosti zamestnanca v kontexte novoprijatej právnej úpravy whistleblowingu.