Podpora predaja slovenských potravín na domácom trhu - Jarossová, Malgorzata Agnieszka, 1978-
Podpora predaja je súčasťou marketingovej komunikácie spolu s reklamou, public relations, osobným predajom a priamym marketingom. Všetky krátkodobé podnety slúžiace na stimuláciu nákupu alebo predaja výrobkov a služieb označujeme pojmom podpora predaja. Národné programy a projekty určené na podporu predaja slovenských potravín. Podpora predaja regionálnych produktov na Slovensku. Marketingové aktivity na podporu predaja slovenských poľnohospodárskych a potravinárskych výrobkov realizované samosprávou.