Modely inovačného procesu - Knošková, Ľubica, 1965-
Príspevok sa zaoberá vývojom inovačných modelov, od dopytom ťahaných lineárnych modelov až k modelom otvorenej inovácie. V príspevku spomenuté modely sa od seba navzájom líšia zobrazením podnikovej reality, prepojením podniku s vonkajším okolím ako i úlohou technológie v inovačnom procese. Ďalším významným rozdielom, ktorý je viditeľný v spomenutých prístupoch je miesto vzniku inovácií.