Štátny vzdelávací program pre štvorročné gymnáziá - Hrašková, Dagmar
Hlavné ciele, zameranie a oblasti vzdelávania štvorročných gymnázií a vyššieho gymnaziálneho vzdelávania. Vzdelávací obsah, podmienky, potreby a záujmy študentov. Profil absolventov gymnázií.