Riadenie zmien v súčasnom podnikovom manažmente - Novák, Jaromír, 1978-
Manažment zmien v kontexte dynamického konceptu stratégie podniku. Proces riadenia zmien a faktory jeho úspešnosti. Reinžiniering podnikových procesov ako súčasť koncepcie riadenia zmien.