Informačná gramotnosť vo vyučovacom procese - Pasiar, Ladislav, 1984-
Informačná gramotnosť a jej prvky. Pojmy. Modely informačnej gramotnosti. Štandardy informačnej gramotnosti. Informačná gramotnosť a vzdelávanie.