Digitalizácia, budúce výrobné procesy a zamestnanosť - Gregor, Milan
Popis situácie v oblasti digitalizácie a jej vplyv na výrobné procesy, zmeny a zamestnanosť. Transformácia klasických technológií na digitálne. Ďalšie trendy vývoja existujúceho ekonomického systému v celej spoločnosti.