Elektronická identifikačná karta a zaručený elektronický podpis - Poláček, Marian
Príspevok slúži na ozrejmenie vzhľadu a možností využitia elektronickej identifikačnej karty. Potencionálna schopnosť jej využitia, drobný a zrozumiteľný návod na jej praktické využitie.