LEAN v zdravotníctve - spôsob, ako zlepšiť kvalitu a bezpečnosť zdravotnej starostlivosti - Mizeráková, Lucia
Princípy a základné pojmy Lean filozofie v zdravotníctve. Problematika štíhlej filozofie od detailného popisu základného modelu realizácie, až po model pre úspešnú implementáciu Leanu v zdravotníckom zariadení.