Komponenty inteligentných rečových užívateľských rozhraní - Gregor, Michal
Základná štruktúra inteligentného rečového užívateľského rozhrania. Charakteristika a štruktúra komponentov. Chatbot systémy a užívateľské požiadavky. Inteligentné rozhranie schopné komunikovať v prirodzenej reči.