E-shopy na Slovensku - legislatíva a jej dodržiavanie - Potisková, Ingrid
Analýza prieskumu portálu Nakupujbezpecne.sk, ktorý sa venuje aj certifikácii e-shopov. Cieľom celého prieskumu je určenie percenta e-shopov, ktoré spĺňajú zákonom definované súbory minimálne poskytovaných informácií na svojich internetových stránkach ako i následná analýza chýbajúcich informácií, ktoré sú najčastejšími nedostatkami a hodnotením súčasného stavu s návrhmi riešení.