Nové trendy v obchode s potravinami - Potisková, Ingrid
Analýza nových trendov v obchode s potravinami, ktoré v posledných rokoch zaznamenali nárast a prostredníctvom ktorých je možné priniesť čerstvú domácu produkciu do domácností. Marketing, reklama a podpora predaja na sociálnych sieťach.