Stret kultúr ako zarobiť na odlišnosti - Kačalka, Ľuboslav
Štyri kultúrne dimenzie podľa holandského sociológa Geerta Hofstedeho: vzdialenosť mocenských pozícií, snaha vyhýbať sa neistote, individualizmus, maskulinita. Využitie kultúrnych odlišností v manažmente, marketingu a personalistike. Kultúrne odlišnosti v reklame.