Hodnocení možnosti uplatnění vybraných prvků švédského monitoringu potřeb trhu práce v podmínkách ČR - Zelenková, Iveta
Švédsky spôsob kvalitatívneho monitorovania potrieb zamestnávateľov na lokálnom či regionálnom trhu práce. Porovnanie a zhodnotenie funkčnosti a uplatniteľnosti v českých podmienkach verejných služieb zamestnanosti.