Na hromadnú dopravu idú lákať spoločným lístkom - Kováč, Ján
Integrovaná doprava v Bratislavskom kraji. Tri piliere integrovanej dopravy. Spoločný lístok akceptovaný dopravcami. Spoločné zastávky. Financie z Operačného programu Doprava.