Jak se žije neformálním pečovatelům v České republice? - Tomášková, Vladimíra
Zmapovanie potrieb a systematická podpora neformálnym opatrovateľom v Českej republike. Situácia opatrujúcich osôb starajúcich sa o svojich príbuzných, ktorí sú z dôvodu nepriaznivého zdravotného stavu odkázaní na pomoc druhých.